Om oss

Piknikkurven ønsker å gi deg gode matopplevelser og inspirere til turer og gode piknikopplevelser. Vi ønsker å være nettopp det slagordet vårt sier: starten på de gode opplevelsene.

Piknikkurven åpnet 03.11.2016 butikk i Firsdavegen 16 på Sandane, nå tilbyr vi deg muligheten til å handle både på nett og i butikk! Det er med genuin interesse for mat og drikke vi gjør dette, for ikke å snakke om alle de gode opplevelsene vi håper du vil få.

Hos oss får du mat fra små norske produsenter, allergivennlig- og økologisk mat. Piknikkurven vil fortsette å vokse og vareutvalget vil da bli enda bedre.

Hvis du har lyst til å se hverdagsglimt, turinspirasjon og mye mer kan du følge oss på instagram. Du kan selvsagt finne oss under @piknikkurven. Skulle du ha lyst til å dele bilder av produkter du har kjøpt hos oss, setter vi svært stor pris på om du merker de med #piknikkurven.


Historien bak:
Hva ser du for deg når jeg nevner piknik? For meg er dette ordet fylt med positive tanker, alt det gode i livet. Jeg ser nemlig for meg venner, familie, god mat og drikke, natur, latter og lek.

Hos piknikkurven kan vi ikke gi deg alt dette, men vi kan skaffe deg godt mat og drikke, og litt til. Kanskje kan vi gi deg motet til å ta med den gode maten og drikken vi kan tilby med på tur. Men en piknik trenger ikke være så avansert. Da jeg var tenåring hadde vi piknik året rundt, på sommeren ute i hagen, i en park eller i fjæra. På vinteren kan man også ha piknik, ute med gode klær, eller inne. For å ha piknik inne trenger du jo bare ha et pledd, godt selskap og noe å spise på. Fikk du lyst til å ha en liten piknik nå?


Damen bak
Piknikkurven heter Katrine Anita Haugerøy Heggelund. Så når du leser "jeg” er det altså det lange kronglete navnet du kan tenke på - heldigvis har jeg familien med på laget og vi utgjør et godt team.

Piknikkurven ble til fordi jeg så hvilken fantastisk mat små produsenter kan tilby. Jeg vil kunne tilby produkter som er trygge produkter, uten mengder med tilsetningsstoffer, også helst uten spor av unødvendige allergener, og gjerne noe økologisk mat.

Piknikkurven leverer på mange måter eksklusive produkter. De er produsert med kjærlighet i små kvantum. Det betyr også at vi av og til kan gå fri for enkelte varer, men når den riktige sesongen er der og produksjonen er i gang igjen blir de nydelige smakene igjen å finne i nettbutikken.

Dersom du kjenner til et produkt som du mener vi bør se, smake og lukte på er det hyggelig om du forteller oss det.

Vi håper du finner noe som frister deg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Piknikkurven AS © 2018 | Powered by Mystore